Bloedonderzoek en persoonlijke begeleiding

 

Voedingslijst en handboek

Uw gezondheid verbeteren door uw bloed te laten onderzoeken, is eenvoudig.
De consulente van Cocogne neemt 3 buisjes bloed bij u af. Dit bloed wordt in het laboratorium in Utrecht geanalyseerd. Maar liefst 115 verschillende voedingsmiddelen worden in contact gebracht met uw bloed, waarna de reactie van uw bloed wordt onderzocht. Zo ontstaat een lijst met goede, neutrale en foute voedingsstoffen voor u persoonlijk. Op een grote kaart wordt voor u in beeld gebracht welke voedingsstoffen u dient te vermijden en welke juist een positief effect hebben. Deze lijst ontvangt u tezamen met een uitgebreid handboek. In dit handboek leest u veel tips en trucs over het omgaan met de voedingsstoffen. Bovendien vindt u diverse recepten en menusuggesties met de voor u positieve voedingsmiddelen.

 

Begeleiding door deskundige

De deskundige consulente van Cocogne begeleidt u volledig bij het inpassen van uw persoonlijke voedingslijst in uw dagelijkse leven. Hoe kunt u voedingsmiddelen combineren? Wat zijn lekkere en gunstige recepten? Hoe kunt u bepaalde voedingsstoffen vervangen? Voor al uw vragen staat de consulente graag voor u klaar. Zo wordt het wel heel eenvoudig om de voedingsmiddelenlijst toe te passen en uw gezondheid aanmerkelijk te verbeteren!
De consulente van Cocogne wordt ondersteund door arts dr. Alfred Hendriks, als medisch advies of begeleiding wenselijk is.